Ne bacajte ih! Evo kako ćete skinny trapericama podariti trendi izgled za 2019.

Foto: Instagram

SKINNY traperice dugo su godina bile najpopularniji model, no to se sada konačno promijenilo.

Na tron je ove godine zasjeo opušteniji, vintage kroj sa širim nogavicama i od pravog jeansa, koji je i puno laskaviji od rastezljivih uskih modela, no to ne znači da se morate oprostiti od skinny traperica koje već imate u ormaru.

Postoji niz načina na koje ih možete i ove godine uklopiti u trendi outfite, u što će vas uvjeriti i poznate fashionistice s Instagrama koje ih i dalje odbijaju prestati nositi.

Jedan od najjednostavnijih načina da skinny trapericama podarite moderan izgled jest da klasičnoj kombinaciji sa sakoom i običnom majicom dodate i remen za struk, jedan od hit modnih dodataka posljednjih sezona, a isti efekt će imati i takozvana pederuša.

Trendi izgled možete im podariti i odabirom obuće koja je trenutno "in" poput robusnih sportskih tenisica s platformom ili kaubojskih čizama.

A ako vam je skinny omiljen model onda ove godine možete uložiti i u neke malo otkačenije traperice, primjerice s uzorkom leoparda koji je posljednjih mjeseci preplavio sve odjevne komade.

No najviše opcija imate ćete s crnim modelima koji će sjajno upotpuniti svaki vaš outfit i ove zime i koje su, kako piše Who What Wear, stekle status modnog klasika pa ne podliježu trendovima. 

Još neki od komada koji će vam u kombinaciji sa skinny trapericama ove godine omogućiti trendi izgled su predimenzionirane pernate jakne, teddy bear kaputići, robusne čizme na vezanje i sve u životinjskim uzorcima,