Nećakinja Julije Roberts kriva je za prekid poznatog holivudskog para?

Foto: Instagram, Splash News

ŠUŠKA se, šuška.
 
Prije nekoliko tjedana, poznati glumački par Rachel Bilson i Hayden Christensen okončali su svoju desetljeće dugu ljubavnu vezu, u kojoj im se rodila i 2-godišnja kćerkica Briar Rose.
 
 
36-godišnji glumci upoznali su se davne 2007. godine na setu filma "Jumper", a sljedeće godine su se zaručili. Još 2010. godine par je raskinuo zaruke, bez previše buke, no jedno bez drugoga su izdržali tek nekoliko mjeseci.
 
 
Unatoč pomirenju, par nikada nije stao pred oltar, a za njih se nikada nisu vezali skandali niti išta slično pa je i sam prekid prošao vrlo tiho, iako je izazvao veliku medijsku pažnju. A posljednjih dana duo je ponovno u središtu pozornosti, ali i jedna njihova holivudska kolegica.
 
 
Naime, kako se sve glasnije šuška, presudila im je mlada glumačka nada Emma Roberts, kćer glumca Erica Robertsa, brata puno slavnije holivudske miljenice Julije Roberts.
 
 
Kako prenose gotovo svi američki mediji, Rachel je navodno na Haydenovom mobitelu pronašla poruke koje je 26-godišnja glumica slala zvijezdi "Star Warsa". Hayden i Emma nedavno su snimili film "Little Italy" pa se pretpostavlja kako su se zbližili na setu.
 
Emma, s druge strane, ima vrlo burnu ljubavnu prošlost koja se veže uz glumca Evana Petersa, s kojim je prekidala te se mirila više puta, a poznata je i njihova svađa iz srpnja 2013. godine, kada su se i fizički obračunali u jednom hotelu u Montrealu.
 
 
Evan je nakon svađe izašao u predvorje hotela s krvavim nosom i ugrizima po vratu pa se nadamo kako se Hayden zna braniti, ako su ovakvi medijski napisi istiniti.