Nije pobješnjeli, već bahati: Charlize Theron i Tom Hardy nisu se mogli podnijeti na setu filma "Mad Max"

Foto: Splash News,JLP

MI smo mislile kako je posao s Tomom pravi užitak.

Tom Hardy jedan je od najpoželjnijih holivudskih frajera, a među kolegama je i na glasu kao vrlo ugodan i zabavan suradnik.
 
No, čini se kako slavna glumica Charlize Theron ne misli tako, s obzirom da je u nedavnom intervjuu otkrila kako se na setu filma "Mad Max: Fury Road", ona i Tom nisu baš dobro slagali.
 
 
"Po onome što sam čula, on nije takav na setu svakog filma. Čula sam kako ostali imaju vrlo ugodna iskustva", započela je Charlize svoju ispovijest.
 
"Možda je film to što jest, jer smo se borili jedno s drugim, a i ti likovi su se itekako borili međusobno. Da smo bili prijatelji, možda bi film bio deset puta gori", nastavila je lijepa glumica.
 
Za sve one koji nisu gledali film ili ih treba samo malo podsjetiti, likovi Charlize i Toma, Furiosa i Max, htjeli su se poubijati, čim su se sreli, a čini se kako se takva napetost preselila i u stvarni život. 
 
 
To je i teorija redatelja Georgea Millera, koji je također između redaka, prokomentirao kako se često netrpeljivost među glumcima u stvarnom životu, preseli i na filmsko platno.
 
Sad su nam jasnije i slike Charlize i Toma iz Cannesa, na kojima ona radi čudne face, a Tom gleda u stranu.