Nije puno ostavila mašti: Kelly Rowland prošetala gradom u prozirnom izdanju

Foto: Broad Image

PJEVAČICA i bivša članica nekoć najpopularnijeg ženskog benda Destiny's Child, Kelly Rowland, zaredala je golišave outfite.

Nakon što je na ovogodišnjoj dodjeli nagrada People's Choice zablistala u neobičnoj 3D haljini dizajnerice Iris van Herpen kojom je podigla trend takozvanih golih haljina na novi level, sada je prošetala New Yorkom u još jednom prozirnom izdanju.

Pjevačica je snimljena pred studijom televizijske kuće NBC uoči gostovanja u Today Showu za koje je obukla upečatljivi dugački crni sako ukrašen zakovicama i pribadačama, dok je ispod njega nosila samo crne najlonke, ali i top od iste tkanine pa pretpostavljamo da se radi o kompletu ili o samo jednom komadu, odnosno kombinezonu.

No o čemu god da je riječ, jedno je sigurno - sve što je nosila ispod sakoa bilo je potpuno prozirno i svakim krivim korakom mogla je pokazati puno više nego što je planirala.

A osim što je mnogima ovim stajlingom zagolicala maštu, Kelly je u prvi plan stavila i svoje fantastične noge na koje je obula klasične crne salonke, dok je look upotpunila i efektnim visećim srebrnim naušnicama.