Nives u zlatnom badiću istaknula obline i zapalila Instagram: "Neka skandala"

Foto: Instagram

NIVES Celzijus nikada nije skrivala da je ponosna na svoje obline pa ih rado ističe i hvali se njima, a s dolaskom toplijih dana njen Instagram profil postao je prava riznica izazovnih fotografija.

Nakon što se pohvalila badićem koji neodoljivo podsjeća na donje rublje, a koji obožavaju brojne poznate Hrvatice, Nives je otkrila još neke modele kupaćih kostima koji su našli mjesto u njenoj zavidnoj kolekciji. No čini se da je posebno slaba na seksi jednodijelne modele, a upravo taj jednostavni, ali vrlo upečatljivi model uspio je osvojiti i Priyanku Chopru te Chrissy Teigen.

Baš kada ste pomislili da ste sve već vidjeli, Celzijus je odlučila još jednom zapaliti vatru na društvenim mrežama i to u nevjerojatnom zlatnom badiću.

Nakon što je odradila gažu u Čazmi, spremno je stala pred objektiv i pozirala u kupaćem kostimu koji zahvaljujući dubokom rezu te dekolteu vješto naglašava njene obline.

"Malo ih laži, neka skandala, da sam ti šminke da probaš dala", napisala je u opisu fotografije jasno aludirajući na svoju novu pjesmu.

Ipak, čini se da njene obožavatelje pjesma ovog puta uopće ne zanima.

"Savršena si. Mogla si malo više pokazati tetovažu", poručio joj je jedan od njenih pratitelja, dok je drugi zaključio kako Nives "pali i žari".