Poznate Hrvatice ovog ljeta obožavaju badiće koji podsjećaju na donje rublje

Poznate Hrvatice ovog ljeta obožavaju badiće koji podsjećaju na donje rublje
Foto: Instagram

DOLASKOM sezone kupaćih kostima postalo je puno jasnije koji od predviđenih trendova će zaista zaživjeti, a koji će odmah pasti u zaborav.

Što se tiče Hrvatica, već s početkom ljeta kao najpoželjniji izdvojili su se badići sa životinjskim uzorcima koji su oduševili brojne poznate domaće dame, a sada se još jedan model nametnuo kao vodeći trend, iako ga modni stručnjaci uopće nisu ni najavili.

Riječ je o kupaćim kostimima s čipkom koji zahvaljujući tom detalju nalikuju na donje rublje što ih čini i sigurnim mamcem za poglede na plaži.

Takav badić prvo smo uočili na Tatjani Dragović koja je u njemu pozirala za Instagram i zbunila brojne sljedbenike koji su pomislila da na plaži nosi donje rublje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T a t j a n a 🌈 (@tatjana_dragovic) on

Nakon Tatjane, sličnim badićem se na društvenoj mreži pohvalila i djevojka našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara, Adriana Đurđević.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Ona se odlučila za zeleni model s crnom čipkom te je također, kao i Tatjana, odabrala bikini s gaćama visokog struka. A badiću u stilu donjeg rublja nije odoljela ni Nives Celzijus koja je izabrala i možda najizazovniji primjerak ovog trenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives je na Instagramu objavila video u kojem nosi sjajni crni bikini s čipkom iste boje te minijaturnim donjim dijelom na vezanje, a da ne bi bilo nikakve zabune, u opisu objave je naglasila da ne nosi donje rublje, već kupaći kostim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara