Njezin tata je pravi princ: Ovo je nova "it" djevojka o kojoj svi pričaju

Foto: Instagram

SVI žele znati tko je ona.
 
Talita von Furstenberg ima tek 17 godina, a već ima čast nositi najnovije krpice poznatih dizajnera, putovati po svijetu i uživati u životu punim plućima.
 
 
A kako i ne bi, kada je njezin tata princ Alexander, a baka poznata dizajnerica Diane von Furstenberg, kojoj je Alexander jedini sin. Upravo tako, Talita dolazi iz bogate i ugledne obitelji, a na Instagramu je prati već 82 tisuće sljedbenika.
 
 
Talita obožava modu, dobar provod te razna egzotična putovanja, a rado je viđena gošća brojnih elitnih događaja i modnih revija te ju nerijetko možete vidjeti u dizajnerskim krpicama, o kojima druge tinejdžerice, al i odrasle žene mogu samo sanjati.
 
 
Upravo zato, o njoj se u društvenim i modnim krugovima već naveliko šuška kako je nova "it" djevojka, a ako revije ne gleda s poznatom bakom, onda ih gleda sa svojim uglednim sestričnama: Isabelom Getty i princezom Marie-Olympijom od Grčke, koju se jedno vrijeme povezivalo i s princem Harryjem.
 
 
 
Talita živi u New Yorku, no ljeta provodi u Grčkoj, a zimske praznike u Parizu. Naravno, njezine prijateljice su također vrlo popularne, kao npr. manekenka Sophia Richie, kćer Lionela Richieja, koja je svjetsku slavu stekla nakon što se neko vrijeme s njom provodio Justin Bieber.
 
 
 
Iako joj je tek 17, već se pojavila na stranicama Teen Voguea i Tatlera, a o njoj je pisao i slavni Vanity Fair pa nam tek ostaje vidjeti dokud će dogurati.