Noć vještica ili Tjedan mode? Cardi B od glave do pete u životinjskom uzorku

Foto: Getty Images

CARDI B je nakon njujorškog posjetila i Tjedan mode u Milanu. 

Obučena doslovno od glave do pete u tigrasto-leopardasti uzorak, Cardi je uzdignute glave prošetala Milanom i zasjela u prvi red revije modnog dvojca Dolce & Gabbana. Modne dodatke je također uskladila s odjevnom kombinacijom pa je tako na glavi nosila naočale s krznenim okvirima te svilenu maramu oko vrata u istom uzorku. 

 

Embed from Getty Images

Na talijanskom Tjednu mode posjetila je i reviju Philipa Pleina koju je nosila njezina sestra Hennessy Carolina, a koju je Cardi ponosno popratila također iz prvog reda. 

"Mogla bih zaplakati. Toliko sam ponosna na svoju sestru Hennessy. U Milanu nositi reviju Philipa Pleina... Hennessy je toliko otkačena, talentirana i lijepa. Ona je moj oslonac i ne mogu vjerovati da se razvija u toliko prelijepu ženu. U mojim očima ona je još uvijek malena Hennessy. Hvala, Philip Plein!", napisala je Cardi ispod snimke na kojoj njezina sestra šeta pistom. 

 

Embed from Getty Images

Inače, Cardi se na talijanskom Tjednu mode nije susretala sa zakletom neprijateljicom Nicki Minaj s kojom se potukla na partiju njujorškog Tjedna mode jer su odlazile na različite revije, a i Nicki je stigla u Milano tri dana prije Cardi.