Nosite sunčane i dioptrijske naočale te vam je dosadilo konstantno mijenjanje?

Foto: Press

TKO GOD nosi dioptrijske naočale zna koliko je problematično voziti ili provoditi vrijeme na otvorenom tijekom sunčanih dana. Bez obzira na to što je ljeto iza nas, zimsko sunce je također vrlo opasno i može dovesti do nastanka mrene. Ako vam je dosadilo konstantno skidanje i stavljanje sunčanih i dioptrijskih naočala, Adrialece.hr ima čak dva odlična rješenja za vas – izaberite sunčane dioptrijske naočale ili dioptrijske naočale sa fotoosjetljivim lećama!

Što su fotoosjetljive leće za naočale?

Naočale koje imaju fotoosjetljive leće reagiraju na promjene uvjeta osvjetljenja – potamne prilikom izlaska na sunce i postaju prozirne prilikom ulaska u zatvorene, tamnije prostore. Takve naočale su idealne za sve vas koji ne želite imati dva para naočala uz sebe, a svjesni ste važnosti zaštite od sunca i želite oštar vid u svakom trenutku.

U lećama takvih naočala nalaze se molekule koje su odgovorne za tamnjenje leća i one se aktiviraju u dodiru sa sunčevim UV zračenjem. S obzirom na to da UV zrake prolaze kroz oblake, ove leće će vas štititi čak i kada je vani oblačno.

Na Adrialece.hr možete izabrati fotoosjetljive leće za sve indekse loma svjetlosti te čak i za progresivne naočalne leće. Izaberite između 3 boje zatamnjenja – zelene, smeđe ili sive za samo 520 kn!

S obzirom na to da fotoosjetljive leće štite oči od 100% štetnih UVA i UVB zraka, odličan su izbor i za djecu, a ne samo za odrasle.

Pogledajte ponudu dioptrijskih naočala s fotoosjetljivim lećama »

Jesu li sunčane naočale s dioptrijom dobra ideja?

Sunčane naočale s dioptrijom se, poput fotoosjetljivih leća, mogu ugraditi sa svim tipovima leća, od jednožarišnih do progresivnih leća za naočale.

S obzirom na to da UV zaštita nije povezana s bojom i jačinom zatamnjenja, na Adrialece.hr možete izabrati bilo koju od 3 boje (zelenu, smeđu ili sivu) te jačinu zatamnjenja od 65, 75 ili 85%, a nudit će vam 100% UV zaštitu.

Sunčane naočale s dioptrijom možete naručiti već od 488 kn, a sve leće za naočale u toj cijeni uključuju i super antirefleksni sloj koji dodatno štiti oči od neželjenog odsjaja, tvrdi sloj za povećanu zaštitu od mehaničkih oštećenja, hidrofobni sloj koji sprječava zadržavanje kapljica vode na lećama te super clean premaz za lakše čišćenje.

Izaberite, isprobajte i naručite!

Nakon što izaberete neki od okvira, isprobajte ga preko njihovog 3D virtualnog ogledala, upišite svoje parametre i naručite novi par naočala. Ukoliko trebate pomoć s čitanjem recepta i upisivanjem parametara, kontaktirajte njihovu korisničku službu na 01 7757 572, info@adrialece.hr ili na Facebook stranici.

Web trgovina Adrialece.hr vam do kraja mjeseca nudi 10% popusta na sve dioptrijske okvire. Akcija traje do 31.10.2019. Za popust kliknite na link ili u košaricu upišite kod EYE10 (nakon toga pritisnite Enter). Popust ne vrijedi na dioptrijske leće za naočale. Akcije se međusobno isključuju.