Nova destinacija: Cruise revije Fashion.hr-a održat će se na romantičnom Gornjem gradu

Foto:

OVE godine cruise kolekcije hrvatskih modnih dizajnera dobit će novu atraktivnu kulisu.

Nakon brojnih revija održanih na Braču i dvije sezone na zagrebačkom Tomislavcu, cruise izdanje Fashion.hr-a seli se na Gornji grad.

Jedan od najljepših pogleda na Zagreb, proteže se s platoa Gradec ispred Galerije Klovićevi dvori, koji okružen prekrasnim arhitektonskim zdanjima, pruža dojam privatnosti i ekskluzivnosti savršen za ovaj modni događaj.

Zanimljivo je i da će se revije prikazati u nedjelju i ponedjeljak, odnosno 26. i 27. lipnja na Gradecu, gdje će svoje cruise kolekcije predstaviti poznati hrvatski dizajneri: ELFS, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Martina Felja, Krie design i Robert Sever.

Tradicionalni White party, koji svake sezone garantira odličnu zabavu, održat će se u nedjelju, povodom otvorenja, u atriju Galerije Klovićevi dvori.

"Zagreb obiluje lokacijama koje su toliko zanimljive da mogu bez problema poslužiti kao modna pista. Mnoge od njih smo u proteklim godinama mogli vidjeti u našoj produkciji, a nakon što smo posljednje dvije godine predstavljali cruise kolekcije na prekrasnom i nezaboravnom Tomislavcu, ove smo godine odlučili iskoristiti tu posebnu, mističnu atmosferu Gornjeg grada kako bismo publici pružili vrhunski doživljaj i odličnu modnu priču", izjavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač FASHION.HR-a.

U sklopu Fashion.hr Cruise Collection po prvi će se put predstaviti i deset mladih dizajnera koji su ušli u polufinale velikog regionalnog natječaja za najbolje mlade dizajnere Fashion Incubator. Stručni žiri među prijavljenim mladim talentima, izabrat će najbolje, koji će pokazati svoje modele u sklopu prve večeri Fashion.hr Cruise Collection, a samo najbolji idu u finale gdje se bore za titulu najboljeg mladog dizajnera te osvajaju pravo nastupa na Fashion.hr-u.