Nove ljepotice iz kreativne tvornice eNVy Rooma - torbice koje se mogu nositi na 3 načina

Foto: Šime Eškinja

ŠARMANTNA, ženstvena, misteriozna - torbica eNVy Room o svojoj vlasnici govori više od riječi.

Zavodljive torbice novost su u ponudi ovog poznatog hrvatskog branda, koji žene obožavaju zbog damskih haljina i kombinezona, ali i bajkovitih vjenčanica.

U kampanji koja slavi žensku ljepotu glavnu ulogu ima Ana Maria Cajner, šminku potpisuje Sanja Agić, dok je za frizuru odgovoran Salon Teuta. Za fotografije je zaslužan Šime Eškinja.

Kolekcija sadrži 7 modela ukrašenih različitim uzorcima, vezovima i motivima koji korespondiraju s estetikom aktualne kolekcije. Na modelima se tako izmjenjuju cvjetni motivi od raznobojnog konca, mekano crno perje, sjajne srebrne ljuskice i aplikacije od fine 3D čipke. 

Iz eNVy Rooma naglašavaju kako su sve torbe su izrađene od vrhunske kože s decentnim metalnim kopčama, te se mogu nositi na čak tri načina.

"Nedavno predstavljenu kolekciju za proljeće/ljeto 2016. na Fashion Hr-u obilježila je i naša prva kolekcija torbica. Damske, bezvremenske, elegantne i romantične, torbe vjerno prate estetiku brenda i filozofiju da svaka žena voli i zaslužuje lijepe stvari", izjavili su dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.