Novi zvjezdani par? Orlando Bloom i Katy Perry zajedno napustili zabavu

Foto: Splash News, JLP

IMA li lijepa pjevačica novog muškarca u životu?

Katy Perry i Orlando Bloom svojim su druženjem na Weinstein and Netflix Golden Globes afterpartyju te činjenici da su zabavu napustili zajedno, pokrenuli lavinu tračeva kako se tu nešto događa.
 
 
No, ni tijekom same zabave, glumac i crnokosa pjevačica navodno se nisu odvajali jedno od drugoga te su cijelu noć nešto veselo šaputali i plesali, što su znatiželjni paparazzi zabilježili svojim fotoaparatima.
 
Nakon što su se očito dobro zabavili, par se kućama odvezao u istom automobilu, što je naravno dodatno potaknulo glasine o tome da smo dobili novi zvjezdani par, iako nitko od glavnih aktera nije želio ništa komentirati na tu temu.
 
 
Podsjetimo, Orlando je prethodno bio u braku s bivšom Victoria's Secret anđelicom i jednom od najljepših žena na svijetu, Mirandom Kerr, s kojom ima i sina, dok se Katy duže vrijeme oporavljala od razvoda s komičarom Russellom Brandom, koji je u Hollywoodu poznat i kao ovisnik o seksu pa nije potrebno dodatno naglašavati što je dovelo do kraha.
 
 
Nakon toga, Katy se povezivala s još jednim holivudskim ženskarošem, pjevačem Johnom Mayerom, no par je stalno prekidao pa se mirio.
 
 
A radi li se ovdje samo o prijateljstvu, avanturi ili nečem više, pustit ćemo vrijeme da nam pokaže.