Oboje su učitelji, ali ona je dobila otkaz zbog ovakvog poziranja, a on ugovor s kućom Armani

Foto: Instagram, Lexi Fashions SWNS

DOK nikome ne smetaju zgodni mladi profesori, čini se da mnogi itekako imaju problema s učiteljicama koje su snimile editorijale u donjem rublju.

Britanka Gemma Laird dobila je otkaz nakon što je roditelj jednog djeteta u osnovnoj školi u kojoj je radila, na internetu pronašao njezine fotografije u donjem rublju, izvještava britanski "Metro".

21-godišnja učiteljica, koja je i sama majka djeteta, u prošlosti je radila kao model, a sporne fotografije snimila je za brand "Lexi Fashions".



"Rekli su mi da ne žele naštetiti školi i da bi ljudi izgubili poštovanje prema školi kad bi doznali da sam model.", izjavila je Gemma.

Ravnateljica joj je rekla i kako ne želi da njezini šestaši misle da je prihvatljivo biti model.

"Natjerala me da se osjećam prljavo i poput prostitutke. To je suludo!", požalila se Gemma.

S druge strane, 28-godišnji Pietro Boselli, učitelj matematike iz Italije oduševio je studente činjenicom da povremeno radi kao model.



Fotke "najseksipilnijeg profesora na svijetu" brzo su se proširile društvenim mrežama, a njegovi studenti izjavljuju kako su presretni što im matematiku predaje sexy model.

To je Pietra dovelo i do jednog unosnog posla - prošli tjedan kuća Armani objavila je kako je upravo on postao njihovo novo zaštitno lice.

Kako napominje Metro, situacija Gemme i Pietroa razlikuje se u tome što je ona radila u osnovnoj školi, a on je tutor na fakultetu.

Ipak, tko zna bi li mamama smetalo da radi u školi...