Od Miss Izraela do superjunakinje: Upoznajte novu Wonder Woman

Foto: Press Foto, Glamour, Tumblr, Maxim

U NOVOM hit filmu "Batman v Superman: Dawn of Justice" žene imaju priliku napasati oči na sexy glumcima Benu Afflecku i Henryju Cavillu, no ni muški dio publike nije ostao kratkih rukava.

U filmu upoznajemo Wonder Woman, superjunakinju koju u ovoj verziji glumi očaravajuća Gal Gadot.

S obzirom da bi u 2017. trebala stići još 2 filma, jedan posvećen upravo Wonder Woman te drugi "The Justice League Part One", u kojem ona ponovno ima značajnu ulogu, vrijeme ove lijepe glumice tek stiže, a mi vam donosimo sve podatke koje o njoj trebate znati.



30-godišnja Gal Gadot rođena je u Izraelu, u predgrađu Rosh HaAyina.



Ima supruga Yarona Varsanoa, koji se bavi nekretninama, i 5-godišnju kćerkicu Almu.

Od malih nogu bila je prava zabavljačica i voljela privlačiti pažnju, a roditelji kažu kako je uvijek bila duša svake zabave.

Premda su je u tinejdžerskim danima često zvali da se bavi manekenskim poslom, Gal je ponude zdušno odbijala jer je bila zaljubljena u ples.

12 godina je plesala hip hop i jazz dance te sanjala o pozivu koreografa.

Kad su joj ponudili da se prijavi za Miss Izraela, odlučila je to napraviti iz šale, kako bi imala što za ispričati unucima.



Na svoje veliko iznenađenje, pobijedila je, a lenta je na nju privukla pažnju i otvorila joj mnoga vrata.

Wonder Woman u stvarnom je životu bila i u izraelskoj vojci, i to pune dvije godine, od 18. do 20. godine života.


Nakon vojske, lijepa brineta upisala je pravni fakulet, no nakon nekoliko mjeseci dobila je poziv za audiciju u filmu o Jamesu Bondu te je spremno krenula put Amerike.

Nažalost nije postala Bond djevojka, no uskoro je dobila ulogu zanosne Gisele u 4. nastavku filma "Brzi i žestoki", a pojavila se i u 5. i 6. nastavku.



"To je bila vrlo važna stvar za mene. To je bio prvi film koji sam snimila, izjavila je za Vanity Fair.

U ulozi Wonder Woman u filmu "Batman v Superman: Dawn of Justice" upravo kreće u osvajanje obožavatelja DC Comicsa, no to nije njezin jedini kino projekt za ovu godinu.

Gal ćemo gledati i u dva trilera: "Criminal" i "Triple Nine" koji će izaći sredinom godine.

Ako niste gledali ni jedan od njezinih filmova, a njezino lice vam djeluje poznato, možda ste ju vidjeli u reklami za novi parfem "Bamboo" kuće Gucci!

Gal je pravi sporski tip te obožava igrati odbojku, košarku i tenis, a luda je za motorima i često posjeduje model 2006 Ducati Monster-S2R.

Misica, vojnikinja, glumica, sportašica i opaka cura - lijepa Gal prava je Wonder Woman iz stvarnog života.