Odjeća koja topi kilograme: Uz ove modne savjete izgledat ćete i do 10 kg mršavije

IAKO su zdrava prehrana i redovita tjelovježba odgovorne za gubitak kilograma i sjajan izgled, odijevanje prikladno vašoj silueti može uvelike pomoći na tom području. 

Kako piše Elle, jako je važno biti svjestan vlastitih fizičkih prednosti i nedostataka i odijevati se sukladno tome, a u tome će vam pomoći sljedeća četiri savjeta. 

Za dobar steznik se isplati dati koju kunu više 

Ako vam je potrebno nešto što će vas malo utegnuti i dati vašem tijelu izgled pješčanog sata, nema ništa bolje i efikasnije od steznika. Ipak, mnogi steznici doslovce ne rade jedan jedini posao koji imaju stoga se definitivno isplati dati koju kunu više za neke provjereno dobre i kvalitetne steznike koje ćete moći nositi godinama. 

Ne skrivajte se ispod vrećaste odjeće 

Iako možda mislite da ogromne zvonolike haljine prekrivaju svaku kritičnu zonu vašeg tijela, one vas zapravo čine samo još debljima i širima. Ako su vam problem prevelika stražnjica i jaki bokovi, odjenite hlače ravnog kroja i visokog struka od nešto težeg materijala koje će zakamuflirati širinu vaših bokova, a gore obucite užu majicu kako biste stvorili idealan balans. Ako vam je, s druge strane, problematična zona trbuh, onda odaberite skinny traperice, a gore odjenite nešto širu bluzu s uzorkom. 

Birajte vječnu klasiku - potpuno crni outfit

Ako imate važan poslovni sastanak i želite izgledati bolje nego ikad, odjenite se u potpuno crni ili tamnoplavi outfit. Osim što ćete instantno izgledati mršavije, ostavit ćete dojam chic dame koja modu ima u malom prstu. 

Investirajte u dobru maksi suknju

Suknje maksi dužine sjajan su odabir za ljetne dane, a osim što su prozračne, pristaju baš svima. Ipak, nemojte kupovati neke s dodacima džepova ili slojevite modele, već odaberite jednostavne suknje s vodoravnim linijama koje će vas izdužiti i stanjiti.