Oduvijek ste željeli dizajnirati cipele? Poznati brend sada vam nudi priliku za to

Foto: jimmychoo.com, Instagram

AKO ste oduvijek maštali o tome da dizajnirate cipele, stigao je vaš trenutak!

Sandra Choi, kreativna direktorica brenda Jimmy Choo pokrenula je natječaj "Choo Sketch" u kojem će pružiti priliku petorici najkreativnijih "dizajnera" da ožive svoje kreacije.

Sve što trebate napraviti da biste sudjelovali je skicirati cipele i fotografirati ih ili skenirati te svoj dizajn poslati na e-mail ChooSketch@JimmyChoo.com do 15. svibnja. Sandra će odabrati 10 finalista koje će objaviti na Instagramu brenda gdje će ljudi moći glasovati za svoje favorite, a pet kreacija koje osvoje najviše glasova bit će pretvorene u prave cipele.

Kao motivaciju, dizajnerica će svakog tjedna na Instagramu brenda objavljivati svoje skečeve, a još inspiracije možete pronaći i na službenoj stranici brenda gdje pišu i sve upute oko sudjelovanja u natječaju. 

A da sve bude još bolje, možete se prijaviti čak i ako niste talentirani za crtanje.

"Najvažnije je da imate originalnu ideju, i nije važno ako predate loš crtež jer možda ja u njemu vidim nešto na čemu mogu raditi", poručila je natjecateljima te je dodala i da je, bez obzira na to hoćete li sudjelovati u natjecanju ili ne, crtanje izvrsna terapija za rješavanje stresa.

Isplati se isprobati, zar ne? Važno je napomenuti i da će svi prihodi od prodaje pobjedničkih cipela biti donirani u humanitarne svrhe, a pobjednici će osvojiti i par koji su dizajnirali.

Ako je ovo za vas ipak prevelik zalogaj, uvijek možete besplatno preuzeti bojanku s cipelama Manola Blahnika koja će vam također pomoći riješiti se stresa, a više o tome možete doznati OVDJE.