Otkrivamo tajne ljepote 5 holivudskih dama koje izgledaju kao da imaju 15 godina manje

Foto: Instagram, Splash

OVE žene kao da su iz godine u godinu sve mlađe. Kako im to uspijeva?

Jennifer Lopez - 47 godina

Sexy Lopez ponosi se svojim oblinama no od mladih dana vrlo je stroga kad je prehrana u pitanju. Ne pije alkohol i drži se samo niskokalorične hrane, a nedavno je izjavila kako se ne sjeća kada je zadnji put pojela tortu. Luda je za kremom za lice Dr. Hauschka Rose Day Cream, koju koristi svaki dan. Svako jutro trči, a uz to vježba jogu i barem 5 puta na tjedan vježba kardio.



Jennifer Aniston - 47 godina

Za 47-godišnju Jennifer često govore da ima najbolje tijelo u Hollywoodu, a za tu se titulu simpatična Aniston morala itekako potruditi. Ustaje već u 4.30 ujutro kako bi odradila svoje vježbe koje se sastoje od intenzivnih vježbi na sobnom biciklu i joge, u pratnji trenerice. Zatim odlazi u teretanu gdje radi vježbe snage. Glumica posjećuje najbolje dermatologe i obožava CACI laserske tretmane, ali vjerna je jednom jednostavnom hidratantnom proizvodu, hidratantnoj kremi Aveeno Daily Moisturising Lotion.



Sofia Vergara - 43 godine

Zanosna Sofia u više je intervjua izjavila kako ne voli vježbati, ali zna da joj nevjerojatno tijelo pomaže u glumačkoj karijeri pa se prisiljava. Njezin osobni trener Gunter Peterson otkrio je da Sofia na treningu radi jako puno čučnjeva, ali i vježbi za ramena - kako bi naglasila tanki struk. Svaki dan Peterson za nju stvara nove vježbe, kako joj ne bi bilo dosadno. Sofia obožava chia sjemenke i uvijek je dotjerana i smatra kako je važno da žena svaki dan nosi maskaru i ruž na usnama. Koristi kremu "Camille Obadia Anti-Age Cream Yam Princeps".



Eva Mendes - 42 godine

Zgodna Mendes nedavno je rodila drugo dijete, što se zahvaljujući dugogodišnjem zdravom životu na njezinoj liniji gotovo ne odražava. Već godinama Eva vježba po 2 sata u teretani 3 puta tjedno, trči i planinari sa svojim psom i vježba jogu. Eva svako jutro pije toplu vodu s limunom i luda je za kokosovim uljem koje stavlja na lice, kosu i tijelo.



Christina Milian - 34 godine


Lijepa pjevačica i glumica ima 34 godine, ali bez problema može proći pod ženu u ranim dvadesetima. Na njezinom licu prve bore još se nisu ukazale, baš kao ni podočnjaci, a tijelo je u zavidnoj formi. Svaki dan trči i vježba u teretani, trčkara za kćerkicom Violet i vježba plesne točke sa svojim plesačima. Jede zdravo i čisto, ali bez prevelikih odricanja. Koristi  Kiehl's proizvode za kožu i svim ženama predlaže da nose umjetne trepavice.