Otkriven razlog zašto se Taylor Swift nije pojavila na dodjeli VMA nagrada

Foto: WENN, Maxim

SINOĆ se u New Yorku okupila glazbena krema, no na crvenom tepihu netko je ipak falio.


Sinoć su u "gradu koji nikad ne spava" dodijeljene VMA nagrade, a na crvenom tepihu pojavila su se najpoznatija imena današnjice: Kim i Kanye, Drake i Rihanna, Beyonce, Britney Spears, Ariana Grande i brojni drugi.

No, jedna se zvijezda ipak nije pojavila, a to je Taylor Swift.

Ona je nekoliko dana ranije viđena u New Yorku, no samo u teretani, dok je crveni tepih odlučila preskočiti. Zašto? Kako se šuška, Taylor je to napravila zbog Kanyea Westa, koji je ove godine dobio pune 4 minute na pozornici, kako bi izbjegla novu neugodnost.



Podsjetimo, 2009.godine, na istoj pozornici, dogodio se slavni incident, u kojem je Kanye, dok je Taylor preuzimala nagradu za video godine, pred svima otkrio kako je tu nagradu trebala dobiti Beyonce.

"Taylor nije bila sigurna u to što Kanye planira napraviti na pozornici pa je odlučila preskočiti ovogodišnju dodjelu", otkrio je nepoznati izvor.



Uz to, Taylor je odnedavno ponovno u velikoj svađi s reperom i njegovom suprugom Kim Kardashian, koja je javno objavila pozive, u kojima Taylor pristaje na objavu pjesme "Famous", u kojoj Kanye repa "kako je on tu kuju učinio poznatom". Naravno, Taylor je sve negirala, a sada se čeka hoće li slavna pjevačica pravdu tražiti i na sudu.

Upravo zato, vjerujemo kako je njezino nepojavljivanje samo zatišje pred buru...



Pssst!
Čini se kako ni na ljubavnom planu Taylor ne ide kako treba, jer su sve glasnija šuškanja kako ju je dečko Tom Hiddleston ostavio, jer mu je veza s njom loše utjecala na glumačku karijeru, a ni bivši dečko Calvin Harris o njoj nema lijepo mišljenje. Samo se nadamo da joj mnogobrojne slavne prijateljice također nisu okrenule leđa...