Ova tri horoskopska znaka ne podnose kad stvari nisu po njihovom

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku

SVAKO dijete već u osnovnoj školi nauči da ne može baš sve biti kako ono želi, ali ovi horoskopski znakovi to jednostavno odbijaju prihvatiti. Kad stvari ne idu onako kako su zamislili, postaju nemogući:

Lav

Lavovi vole vjerovati da su najbolji baš u svemu, a kad im život pokaže da to nije uvijek tako, postaju živčani, bahati, pa čak i agresivni. Doslovno će gaziti preko drugih kako bi dokazali da ipak mogu biti najbolji, a kad shvate da je to ponekad neizvedivo, postat će ogorčeni.

Djevica

Kad stvari krenu krivo, djevice postaju jako nezadovoljne i neraspoložene, ali najčešće samo prema sebi. Djevice za sebe imaju jako visoke standarde, a kad ih iz nekog razloga ne ispune, ne mogu se nositi s razočaranjem.

Škorpion

Škorpioni su jednostavni - ulažu jako puno u stvari do kojih im je stalo i očekuju da će se to baš uvijek isplatiti. Nažalost, stvari često otiđu u drugom smjeru, a škorpioni tad postaju agresivni. Nisu oni krivi, kriva je njihova strastvena narav i sposobnost da iz svega naprave dramu.