Ovaj trend nosit će samo najhrabrije, a muškarci će ga obožavati

Foto: GuliverImage/Getty Images/Instagram

POSLJEDNJI trend koji se mogao vidjeti na pistama Pariškog tjedna mode možda je sulud, no po svemu sudeći će zaživjeti (na radost brojnih muškaraca).

Kreativni direktor modne kuće Yves Saint Laurent Anthony Vaccarello poslao je manekenku na pistu sa šljokicama zalijepljenima na bradavicu koja je virila iz haljine, a modne blogerice dobile su novi trend koji već slijede. Manekenka Binx Walton pistom je prošetala sa srebrnom naljepnicom koja joj je pokrivala slobodnu dojku, dok je druga bila skrivena u crnoj kožnoj haljini.

Trend je to koji očito pristaje supermodelima, no što je s običnim ženama? Čini se da se i njima sviđa kako im stoje naljepnice, a neke su ih čak proglasile genijalnom alternativom bikinijima. Instagram je pun fotografija hrabrih duša koje su svoje grudi ukrasile šljokicama, štrasom i resicama.

Berlinska manekenka Margaret Lamour nosi šljokice ispod crnog prozirnog topa, a blogerica Daisy Keens nosi ih umjesto kupaćeg kostima. Na Instagramu se može naći i nekoliko muškaraca koji su prigrlili ovaj trend.