Ovih devet stvari o svom braku ne biste trebali otkrivati prijateljima

Foto: Pexels

PRIJATELJI su obitelj koju odabiremo sami, najveća potpora i najglasniji navijači. Unatoč tome, postoje stvari koje ne bi trebali znati o vašem ljubavnom životu.

Zato, budite oprezni kada poželite podijeliti neke od ovih stvari:

Što se događa u vašoj sobi

Ok, razgovor o intimnom životu i onome što se događa pod plahtama nije rijetkost među prijateljima. Ipak, ako vaš partner ima neke stvari koje želi zadržati za sebe, bilo bi u redu da poštujete njegovu privatnost. Možda voli nositi žensku odjeću ili ima neke druge neobične seksualne fetiše. Ako ste ih vi prihvatili, to ne znači da o njima morate informirati svoje prijatelje.

Apsolutno svaka svađa

U većini slučajeva, bilo bi dobro ne otkrivati baš sve detalje o vašim svađama. Jasno je da će većina vaših prijatelja stati na vašu stranu, ali nemojte se začuditi ako odjednom počnu gledati vašeg partnera na potpuno drugačiji način.

Ljubavna afera vašeg partnera

Možda će vam biti lakše ako njegovu nevjeru podijelite s ostatkom svijeta, ali bilo bi dobro da ipak odlučite to podijeliti samo s najbližom osobom. Osim toga, razmislite želite li nakon svega napustiti partnera ili pokušati popraviti vaš odnos, a tek onda odlučite hoćete li problem podijeliti i s prijateljima.

Plaća

Većina se slaže da bi prihodi trebali biti privatna stvar pojedinca. Također, dijeljenje previše takvih informacija bi vam se moglo obiti o glavu.

Problemi vezani uz mentalno zdravlje

Neovisno o kojem je problemu riječ, pitanje mentalnog zdravlja uvijek je škakljivo. Prije nego probleme svog partnera podijelite s nekim od prijatelja, pitajte ga je li mu to u redu jer bi se u suprotnom mogli naći u neugodnoj situaciji kada ga krenu ispitivati.

Obiteljske drame

Možda ćete najboljoj prijateljici ispričati svađu koja se dogodila između vašeg partnera i njegovog brata tijekom obiteljskog ručka. No, sve one ozbiljnije obiteljske tajne i drame o kojima vam je partner pričao trebali biste zadržati za sebe. Uostalom, to nisu vaše tajne nego njihove. Nemate ih pravo širiti dalje.

Seksualne nezgode

Prije nego krenete kukati o tome da vaš partner baš i nije najbolji ljubavnik kojeg ste imali, prvo probajte s njim riješiti problem. Javno pričanje o vašim seksualnim nezgodama i nezadovoljstvu sigurno neće popraviti stvari.

Prošlost

Možda vaš partner nije imao najsretnije djetinjstvo, ali to ne biste trebali širiti dalje bez njegovog pristanka.

Tračevi

Ako vam partner ispriča trač o nekom njegovom poznaniku - to treba ostati između vas dvoje.