Ovo je trenutno najpopularniji model haljine u Hollywoodu

Foto: Rex, Getty, Instagram 

KADA nešto nose sve "it" djevojke, onda znate da se radi o trendu.
 
Emily Ratajkowski, Bella Hadid, Chiara Ferragni i brojne druge slavne dame slažu se u tome kako je ove sezone jedan model haljina u drugi plan bacio sve ostale. Radi se o takozvanim "bustier" haljinama, čiji gornji dio izgleda kao korzet, a dolje imaju lepršavu suknju.
 
Za trend je najzaslužnija modna kuća Dior koja je u svoju kolekciju za ovo proljeće i ljeto uvrstila samo takve haljine, a većina slavnih dama nosilo je upravo njihove komade.
 
Prva koja je prošetala model iz Diorove kolekcije je, gotovo odmah nakon revije, glumica Emma Watson. Ona je odabrala crnu haljinu ukrašenu vješticama i šišmišima. 
 
 
Sličnu haljinu, samo bez motiva iz horora, u svom ormaru ima i jedna od najpoznatijih modnih blogerica, Chiara Ferragni.
 
 
Slavna Talijanka počastila se još jednom Diorovom haljinom s korzetom.
 
 
Bella Hadid iz nove je Diorove kolekcije prošetala nekoliko "bustier" haljina. Jedna je imala potpuno prozirni korzet, a Bella se ispod nje nije potrudila odjenuti grudnjak. 
 
 
Dugu je nosila na filmskom festivalu u Cannesu, a tada su joj grudi bar malo prekrili motivi na haljini, kakvu ima i Chiara.
 
 
Ispod prozirne bijele haljine s crnim točkicama ipak se potrudila obući donje rublje.
 
 
A nosila je i model od trapera koji odskače od ostatka kolekcije.
 
 
Na istom festivalu u haljini s korzetom zablistala je još jedna manekenka i Viktorijina anđelica, Elsa Hosk koja ipak nije izabrala Diorov, već model dizajnerske kuće Ermanno Scervino.
 
 
A u Cannesu je sličnu haljinu imala i manekenka Lily Donaldson. 
 
 
Najviše nas je iznenadio izbor manekenke Emily Ratajkowski koju smo se navikli viđati razgolićenu, a odlučila za crnu i nimalo prozirnu "korzet haljinu", u kojoj je izgledala jako chic.