Ovo su jedina tri modela torbi za koje ove godine trebate znati

Foto: Instagram

IAKO ih trenutno nemamo baš gdje nositi, ovi modeli torbi su ove godine najpoželjniji.

Kako poručuju iz Who What Weara, upravo ovi modeli dizajnerskih torbica (ali i njihovih vjernih high-street replika) obilježit će 2020. godinu te će na tronu modne popularnosti ostati i puno dulje.

Predimenzionirana clutch torbica Bottega Veneta

Za ovim su modelom modne trendseterice poludjele u drugoj polovici 2019. i na samom početku 2020. godine. Iako je riječ o torbici koju ćete ili voljeti ili mrziti, njezina je popularnost nedvojbena, a sam uspjeh potvrđuje i činjenica da su i drugi brendovi u njoj vidjeli inspiraciju za svoje buduće kreacije. 

Vintage torbice Gucci, Chanel i Prada

Svijet je više nego ikad postao ekološki osviješten pa se, između ostalog, iz maminih ormara izvlače vintage modeli dizajnerskih torbica, a prodaju ih i neki second hand shopovi. Ipak, dizajneri su uvidjeli traženost ovih retro modela pa su ih počeli ponovno prodavati i to s minimalnim preinakama. 

 

 

Predimenzionirane torbe 

Vijest da su ove torbe popularne najviše će razveseliti one dame koje obožavaju ponijeti pola stana sa sobom kada idu negdje. Riječ je o jednostavnim velikim torbama s dvjema ručkama koje jamče dovoljnu prostranost za sve što vam treba.