Ovo su razlozi zašto je prošlomjesečni BeautyBox bio apsolutni hit!

Promo

PROŠLOMJESEČNA BeautyBoxica nadmašila je sva očekivanja, a njena vrijednost je čak tri puta veća od plaćenog. Wow, može li bolje? U kutijici sreće bilo je čak četiri full size proizvoda super proizvođača. Žao ti je što nisi nabavila svoju? Klikni na vrijeme i budi dio lipanjske priče.

Fashion blogerica Matea Miljan natipkala nam je svoje iskustvo prilikom prvog naručivanja BeautyBoxa.

„Opet sam se razveselila na kraju mjeseca“ rekla mi je nedavno prijateljica, pretplatnica na BeautyBox. Već godinu dana na kraju svakog mjeseca veseli se kutijici sreće u kojoj se uglavnom nalazi minimalno šest proizvoda koje ne bi mogla kupiti po tako povoljnoj cijeni. Ovako za kutiju mjesečno izdvoji 89 kuna (jednokratno 99 kuna), a vrijednost proizvoda je dva do tri puta veća od onoga što plati! Pomislim, zašto ne bih i ja sebi priuštila isto. Moja prva BeautyBoxica stigla je krajem svibnja. Na prvu me osvojio preslatki dizajn s receptom za BeautyBox Smoothie, a potom i proizvodi, njih čak sedam.

Kako sam mislima već na ljetovanju, Luxea suho ulje sa zlatnim česticama (50 ml, 100, 00 kuna) za lice i tijelo stvarno me iznenadilo. „Zlatni biseri“ bogati organskim ekstraktom mrkve istovremeno njeguju kožu i pružaju joj svjetlucavi sjaj. Pri prvom mazanju koža mi je bila meka, svilenkasta i glamurozno sjajna.

Svoju kožu volim nahraniti prirodnim proizvodima tako da me jako razveselila dnevna krema proizvođača SAN prirodna kozmetika (50 ml, 72, 90 kuna). U svojoj kutiji mogle ste još pronaći anti age, noćnu hranjivu kremu, vitaminsku kremu ili kremu za suhu i osjetljivu kožu. Proizvodi su napravljeni od prirodnih sastojaka, biljnih ulja i masti te crvenih algi. U proizvodima nema bojila, silikona, umjetnih mirisa i parabena.

Herpasan mast (51, 90 kuna) od Apipharma medicinski je proizvod za nadraženu kožu kojim se liječe infekcije usnica uzrokovane herpes virusom. Mast djeluje antivirusno, sprječava daljnje širenje virusa, potiče regeneraciju kože i zarastanje rana. Ovo je proizvod koji će uvijek biti u mojoj torbici.

Violeta Limited Edition Sweet Impulse (originalno pakiranje 900 ml, 18, 00 kuna) omekšivač napravljen je u suradnji s francuskim parfumerijama i odjeći pruža svježinu, mekoću i dugotrajan miris. Omekšivač karakterizira miris cvijeta jabuke. Tko ne voli mirišljavu odjeću?

Novi brend u svibanjskoj BeautyBoxici je Shiseido (originalno pakiranje 15 ml, 397, 00 kuna). Okej, ovim proizvodom sam stvarno ostala zapanjena. Svakodnevno vodim borbu s tamnim podočnjacima i ovaj proizvod je za mene pun pogodak. Krema oko očiju briše tragove tamnih podočnjaka i podbuhlost dok obogaćena hidrantna krema za lice popravlja pojavu neujednačenosti nastalu zbog vidljivih pora, nepravilnosti i grube kože.

Ako još nisi vrijeme je da počneš voditi brigu o intimnoj higijeni. Ona je poprilično važna želiš li spriječiti moguće infekcije, za koje ne želiš da ti kvare tvoju svakodnevicu. Moram priznati da još nisam pronašla tekućinu s kojom sam u potpunosti zadovoljna pa se veselim isprobati Saugela Attiva (originalno pakiranje 250 ml, 71, 04 kuna) tekuće sredstvo za svakodnevnu intimnu higijenu žena reproduktivne dobi.

Biobaza Body Micelarni gel za tuširanje (originalno pakiranje 400 ml, 37, 90 kuna) s mirisom božura, jasmina ili argana i jojobe brzo će se uvući u vašu rutinu. Gel sadrži inovativnu formulu koja spaja micele te kompleks vitamina E. Pakiranje je idealno za putovanja.

Jesi li i ti spremna za svoju kutijicu sreće? Ja sam lipanjsku već naručila jer više ne želim propustiti ni jednu ☺.