Pamtimo ga kao raspjevanog dječaka, no on uporno želi ostaviti dojam "zločestog dečka"

Foto: Splash News, Getty, Instagram
 
SLAVNI pjevač na glazbenoj je sceni prisutan od 2010. godine.
 
25-godišnji Zayn Malik svjetsku je slavu stekao kao dio raspjevane petorke koja je pomela svjetsku glazbenu scenu, a radi se o boy bendu One Direction koji više ne postoji no svi njegovi članovi nastavili su uspješne solo karijere.
 
 
Ništa drugačije nije bilo ni sa Zaynom koji nas je nakon odlaska iz benda osvojio brojnim "odraslijim" hitovima kao što su "Pillowtalk", "Dust Till Dawn" i brojni drugi.
 
 
A kako mu je glazba postala ozbiljnija i odraslija, isto se tako mijenjao i on pa je od raspjevanog crnokosog klinca, Britanac postao pravi zavodnik, a vrlo je brzo počeo njegovati imidž "zločestog" dečka.
 
 
U međuvremenu se zaručio za pjevačicu Perrie Edwards koja je pak dio popularnog ženskog benda Little Mix no ostavio ju je nakon nešto više od 2 godine ljubavi i to na veliko iznenađenje obožavatelja, ali i nje same. Šuškalo se kako ju je telefonskim pozivom obavijestio kako je njihovoj vezi došao kraj te ju je zamolio da što prije napusti zajednički dom, iako je on to kasnije oštro demantirao rekavši kako se ljubav "samo ugasila".
 
 
 
Ubrzo nakon prekida, Zayn je utjehu pronašao u sadašnjoj djevojci, manekenki Gigi Hadid no ona mu nije bila pratnja na Floridi gdje je pjevač nedavno uhvaćen na bazenu s cigaretom u ruci i brojnim tetovažama na tijelu.
 
 
Zayn je prilikom sunčanja i druženja s dvije nepoznate dame pokazao i isklesano tijelo iako je bilo i onih koji su komentirali kako je "mršaviji čak i od svoje cure manekenke".
 
 
Inače, među brojnim tetovažama na tijelu, Zayn ima i njezine oči pa se čini kako je njihova ljubav jača nego ikad.