Par priredio improvizirano vjenčanje nakon što im je pandemija pokvarila planove

Foto: Twitter

PAR koji je detaljno planirao svadbu za 21. ožujka na njujorškom Chelsea Piersu, odlučio se vjenčati usprkos otkazivanju svečanosti.

"David i ja smo zaista bili uzbuđeni zbog vjenčanja. Bavimo se organizacijom događaja i do sada smo priredili na stotine svečanosti. Došao je red i na nas. Planirali smo vjenčanje s oko 200 gostiju, trebali su doći iz cijele zemlje", ispričala je mladenka Madeline Dougherty za Fox News.

Madeline  i njen zaručnik David  prošlog četvrtka poslali su poruke gostima u kojima je pisalo da se svadba otkazuje. Odluku su donijeli jer je gradonačelnik New Yorka Bill de Blasio proglasio izvanredno stanje u gradu zbog koronavirusa.

"Zbog svega što se događa s koronavirusom ne bi bilo korektno tražiti od uzvanika da dođu na vjenčanje jer nije sigurno. Odlučili smo odustati od svadbe, ali nismo odustali od braka. Vjenčali smo se na krovu naše zgrade u prisutnosti petero prijatelja", objasnila je Madeline.

Umjesto ukusnih specijaliteta i egzotičnih koktela, mladenci su prisutne poslužili burgerima, a svečanost je pratio glazbeni broj Whitney Houston Higher Love.

Madeline su nove okolnosti naučile da je njen suprug David spreman na sve kako bi se ostvarili njihovi zajednički planovi.

"Naša mu je veza ispred svega. Pruža mi veliku podršku u životu i bio je nevjerojatan dok smo prolazili kroz sve ovo. Ako izdržimo sljedeće tjedne u karanteni, vjerojatno ćemo proći kroz sve drugo u životu", navodi Madeline.

Usprkos nagloj promjeni planova, mladenci nisu bili previše razočarani.

"Mnogo ljudi se trenutačno nalazi u lošoj situaciji i sve nas to pogađa. Sretni smo što smo uopće imali priliku da se oženimo. Vjenčanju smo pristupili sa zahvalnošću, pozitivnom energijom i nije bilo onako kako smo mislili da će biti", navodi Madeline.