Pet najpoželjnijih modela suknji za nadolazeću zimu

Foto: Instagram

IAKO nisu tipičan komad za hladne dane, i u zimskoj garderobi ima mjesta za suknje.

A da biste u nadolazećoj sezoni bile potpuno u koraku s trendovima, trebat će vam mjesta za njih pet. Pogledajte kakve ćemo suknje nositi ove zime i pronađite inspiraciju za njihovo kombiniranje.

Midi suknje

Trenutno najpopularnija dužina odjeće, kako suknji, tako i haljina te hlača, nastavlja svoju dominaciju i u zimskim danima. A ono što čini suknje midi dužine posebno dobrim odabirom za zimu, jest to što se sjajno slažu s visokom čizmama pa ispod njih možete obući i najdeblje tajice koje imate a da nitko to ne zna.

 

Trendi uzorci

Od tartana, preko točkica, do životinjskog carstva - svi hit uzorci sezone poželjni su i na suknjama, a u ovom slučaju su dužina i kroj manje bitni.

 

Plisirane suknje

Nježne plisirane suknje od svilenkastih tkanina izgledaju sjajno u kombinaciji s masivnim, debelim džemperima i zato iz mode ne izlaze posljednjih nekoliko zima (ali ni ostatak godine). Dobra stvar kod ovog trenda je i što istu plisiranu suknju možete nositi svako godišnje doba pa se ova investicija definitivno isplati.

 

Retro minice

Minice u hladnim danima možete kombinirati s gustim čarapama i čizmama iznad koljena, a ako ove zime poželite pokazati noge, napravite to u nekom retro modelu na preklop s visokim strukom i remenom.

 

Kožne suknje

Pencil, plisirana, A-kroja, mini, midi ili maxi dužine - sasvim je svejedno, bitno je samo da je načinjena od kože (po mogućnosti umjetne) i da jamči dozu seksepila svakom vašem stajlingu. Još jedan veliki plus ovakvih suknji jest to što se slažu sa svim što imate u ormaru te jednako dobro glume dnevni, poslovni i svečani komad.