Pet "ružnih" trendova u koje ćete se zaljubiti ove jeseni

Foto: Instagram

ESTETIKA ružnog u modi vlada već nekoliko godina i nije riječ samo o  prolaznom trendu.

A nakon čupavih natikača, tatinih tenisica, maminih traperica, ribarskih kapa i svakojakih drugih odjevnih komada koji su proteklih nekoliko sezona zaludili modni svijet iako ih je teško nazvati lijepima, ove jeseni na scenu stupaju neki novi "ružni" trendovi u koje ćete se također lako zaljubiti:

Tie-dye

Popularni hippie uzorak u nadolazećoj jeseni ponovo će biti "in" no u nešto drugačijem izdanju. Tie-dye sada se, umjesto na lepršavim haljinama i širokim majicama, nosi na pripijenim, rastezljivim komadima koji mu daju moderniji izgled.

Futurističke sunčane naočale

Trend minijaturnih sunčanih naočala sada je zamijenio jedan još čudniji. Hit nove sezone su sportski, futuristički modeli s kojima svatko izgleda kao da je došao iz budućnosti.

Kričavo zelena boja

Ova nimalo privlačna nijansa zelene odjednom je postala iznimno popularna. Iako podsjeća na slinu, zaludila je modni svijet s ostatkom palete neonskih nijansi koje su veliki hit nadolazeće jeseni.

Havajska košulja

Iako se radi o tipičnom ljetnom i muškom komadu, havajske košulje ove jeseni prelaze u ženski ormar i više nisu demode.

Tatine traperice

Pitate se s čim je najbolje kombinirati takozvane tatine tenisice? Pa s tatinim trapericama, s čim drugim. Čini se da ćemo u nadolazećoj sezonu puno toga posuđivati iz tatina ormara u koji, vjerojatno, do sad nikada niste ni zavirili.