Polugoli Brooklyn Beckham skuplja lajkove fotkama iz kade

Foto: Instagram, Splash News

NAJSTARIJI sin Davida Beckhama polako postaje muška verzija Kylie Jenner.


I pritom mislimo na to da svakim danom ima sve više sljedbenika na društvenim mrežama te paparazzi prate svaki njegov korak.

17-godišnji Brooklyn Beckham najveći dio svog vremena provodi na relaciji London i Los Angeles. "Fali mi LA vrijeme, ne bih preporučio kupanje u vanjskoj kadi u Londonu", napisao je ispod crno-bijele slike, na kojoj leži u jednoj, sa zamotanim ručnikom oko pasa.



Kako je otkriveno, 17-godišnji maneken udružio je snage s još jednim slavnim klincem, 15-godišnjim Roccom Ritchiejem, sinom redatelja Guyja Ritchieja i pop kraljice Madonne, s kojim u britanskoj prijestolnici snima film, koji je zapravo projekt u sklopu škole, koju oboje pohađaju.

Fotografija je skupila više od 360 tisuća lajkova, a mladog Brooklyna na Instagramu trenutno prati 6,8 milijuna ljudi. Naravno, najviše lajkova prikupe fotografije na kojima on pokazuje svoje mišiće, a za klinca u tim godinama, ima se i čime pohvaliti.



No, oni su rezervirani samo za jednu mladu damu, 19-godišnju glumicu Chloe Moretz, s kojom se Brooklyn odnedavno ponovno viđa, iako je tijekom višemjesečnog prekida često viđan u društvu francuske ljepotice Sonije Ben Ammar.



A da nije prežalio Chloe, pokazao je prije nekoliko dana, zajedničkom slikom na Instagramu, čime je i potvrdio da su ponovno zajedno.