Nekadašnje velike celebrity neprijateljice danas su bliske prijateljice

Foto: REX

RAZLOG njihove svađe bio je i više nego glup.

Radi se o jednom od najpoznatijih bivših top modela na svijetu, danas 43-godišnjoj Kate Moss te 35-godišnjoj glumici Sienni Miller, koje su viđene u Londonu u omiljenom restoranu slavne manekenke.



Bila bi to obična večera dviju prijateljica da nije poznato kako su cure nekada bile gorljive neprijateljice, a razlog njihove svađe ležao je u tome što je Kate mislila kako u Velikoj Britaniji ima mjesta samo za jednu "it" djevojku.



Naime, britanski mediji neko su vrijeme plavokosu glumicu smatrali "it" djevojkom te pionirkom boho stila, koji njeguje i Kate, ali Kate je tada jasno poručila svima kako nema mjesta za dvije ikone stila. Sienna je potom slomila i srce manekenkinom prijatelju, glumcu Rhysu Ifansu, što je dodatno narušilo njihove ionako loše odnose.



Njihovu svađu izgladio je 2014. godine vlasnik Topshopa, pa se glumica čak i pojavila na lansiranju kolekcije Kate Moss za spomenuti brend.



No, cure su danas bliske prijateljice, a Kate je Siennu neku večer bodrila na kazališnim daskama, da bi kasnije otišle na večeru na kojoj im se pridružio i manekenkin mlađahni dečko, 30-godišnji grof Nicolai von Bismarck.



I dok je Sienna zasjala u elegantnoj plavoj haljinici i nude štiklama, Kate je nosila visoke kožne čizme s resicama, crne hlače i sako zanimljivog uzorka te tako pokazala da će uvijek biti vjerna rockerskom stilu.

Na večeri im se nije pridružio glumac Brad Pitt, za kojeg se šuška kako je novi odabranik lijepe Sienne, iako je ona to opovrgnula.