Popularni pjevač tulumari s djevojkom koja izgleda kao njegova bivša prije operacija

Foto: Instagram, Getty, Splash News

ČINI se kako pjevač više ne želi imati posla s bivšim curama.

27-godišnji pjevač The Weeknd nedavno je prekinuo 10-mjesečnu vezu s kolegicom Selenom Gomez koja se vrlo brzo nakon toga vratila bivšem dečku Justinu Bieberu.
 
 
Iako ju je u međuvremenu prestao slijediti na Instagramu te izbrisao sve njihove zajedničke fotografije, u nedavnom intervjuu Selena je otkrila kako su ostali bliski prijatelji te kako između njih nema zle krvi.
 
 
"Nešto na što sam doista ponosna jest naše blisko prijateljstvo. Nikada nisam doživjela takvo nešto u životu. Završili smo kao najbolji prijatelji i podrška jedno drugome zbog čega sam presretna", otkrila je pjevačica koja više ne skriva sreću koju je ponovno pronašla s Justinom.
 
A nakon što se ona vratila bivšem, počelo se šuškati kako i The Weeknd radi na tome da natrag vrati svoju bivšu djevojku, manekenku Bellu Hadid koju je navodno i ostavio zbog Selene nakon dvije godine ljubavi. Navodno joj i poslao veliki buket ruža nakon revije Victoria's Secreta u Šangaju, a nedavno je viđen i kako izlazi iz stana njezine mame Yolande te čak tulumari s Bellom po New Yorku.
 
 
No čini se kako su to bile samo glasine, jer pjevač je jučer viđen u Sydneyju kako tulumari s prijateljima u iznajmljenoj vili, a viđen je i s dugokosom brinetom u kratkoj bijeloj haljinici koja je s prijateljicom viđena prilikom odlaska iz vile.
 
Iako su slike koje možete pogledati OVDJE malo mutne, mnogi su komentirali kako dotična pomalo sliči Belli prije operacije nosa koja joj je drastično promijenila izgled, toliko da je danas jedna od najtraženijih manekenki.
 
 
 
Naravno, nitko ne zna sa sigurnošću o čemu se ovdje radi, jer u kući je bilo još puno ljudi, no kako god bilo, sličnost je vrlo zanimljiva upravo zbog kose i prepoznatljivog nosa.