Poznata Splićanka pohvalila se dvjema torbicama u vrijednosti od 50 tisuća kuna

Foto: Instagram 

TORBICE s potpisom luksuzne francuske dizajnerske kuće mogu si priuštiti tek rijetke sretnice, iako o njima sanjaju mnoge žene.
 
No jedna poznata Hrvatica posljednjih se dana na Instagramu pohvalila s čak dvije Chanel torbe, a tko zna ima li i još koju u ormaru. Riječ je o splitskoj dizajnerici Anamariji Asanović koja je dokazala i da vrlo uspješno kombinira skupe torbice s vlastitim kreacijama.
 
 
Tako je crvenu kožnu Chanel torbicu odlično iskombinirala s kompletićem od tvida s vlastitim potpisom koji je očigledno inspiriran estetikom francuske modne kuće. Torbica je ipak original i to bezvremenski Chanel 2.55 model, a cijena joj je paprenih 5300 dolara, što je oko 32 tisuće kuna. 
 
 
Druga torba je malo jeftinija, i nepopularnija, no jasno ispisano ime brenda odaje da se također radi o Chanelu. No ne dajte da vas zbuni njena tkanina i izgled jer ova bijela platnena "shopper" torba također stoji pravo malo bogatstvo. Riječ je o Deauville modelu iz Chanelove Cruise kolekcije za 2016. godinu čija je cijena 2600 dolara, odnosno oko 15700 kuna.
 
 
Zbroj obaju Anamarijinih torbica iznosi gotovo 50 tisuća kuna, no moguće je i da ih je dizajnerica kupila na popustu jer nijedan od modela nije iz najnovije Chanelove kolekcije.