Princeza Charlotte od Monaka: Zaručnički prsten ostao u sjeni glamurozne haljine

Foto: Getty

UNUKA Grace Kelly uskoro će stati pred oltar.

Radi se o Charlotte Casiraghi, kćeri princeze Caroline od Monaka te unuke tragično preminule holivudske glumice i princeze Grace Kelly.
 
Lijepa Charlotte baš uvijek plijeni pozornost izgledom te elegantnim dizajnerskim kreacijama čija je velika obožavateljica, a jednako je tako bilo i prošlog vikenda na Balu ruža gdje je 31-godišnja princeza tulumarila s društvenom elitom.
 
Princeza je upravo tada s javnosti podijelila sretne vijesti o zarukama s 36-godišnjim filmskim producentom Dimitrijem Rassamom no dijamanti prsten na "onom" prstu zasjenila je glamurozna haljina u kojoj je stigla na bal.
 
 
Radi se o raskošnoj crnoj haljini modne kuće Saint Laurent s rozim, asimetričnim perjem koja je predstavljena prošle jeseni u Gradu ljubavi iz kojeg dolazi njezin novopečeni zaručnik.
 
Par je zajedno nešto više od godinu dana, a kako se šuška, vjenčanje će biti održano na talijanskoj Siciliji u vili u kojoj živi mladoženjina majka, francuska glumica Carole Bouquet.
 
Iako ovo vjenčanje neće privući toliko pozornosti kao ono Meghan i Harryja, vjerujemo kako će biti raskošno i bajkovito te se nadamo kako ćemo imati priliku vidjeti što je princeza nosila na jedan od najvažnijih dana u svom životu.