Priyanka Chopra prošetala u hit haljini sezone i podsjetila nas zašto je bila Miss svijeta

Foto: Rex, H&M, Mango, Stradivarius, Topshop

LIJEPA Indijka nikad nas ne razočara svojim modnim odabirima.
 
Priyanka Chopra jedna je od onih zvijezda, koje nameću modne standarde, jer je njen stil uvijek besprijekoran. Osim što njeguje ženstvenost, glumica prati i trendove pa se tako ovog ljeta i u njenom ormaru našla najpopularnija haljina sezone. Riječ je o modelu s naramenicama i otkrivenim ramenima, koji još bolje izgleda s dodatkom volana na dekolteu, a Priyanka je pronašla upravo jednu takvu haljinu i to na preklop.
 
 
Glumica je u njoj došla na snimanje svog novog filma s Isn't It Romantic?, a ovakva bi se slobodno mogla pojaviti i na crvenom tepihu, kada bude premijera. Laskavi "wrap" kroj, dodatno je istaknuo njene ženstvene obline, a koraljna nijansa haljine, koja glumici pristaje savršeno, također je jedan od ljetnih modnih hitova.
 
 
Priyanka je i odlično iskombinirala haljinu s neupadljivim nude sandalama, a jedini modni dodatak koji je imala bila je njena savršena kosa. Sada nam je i jasno zašto je ova ljepotica 2000. godine osvojila laskavu titulu Miss svijeta.
 
 
Ovakva haljina laskat će gotovo svakoj ženi i nije bez razloga hit ljeta. Baš zato smo odlučili otkriti gdje možete kupiti slične, a iz raznolike ponude izdvojili smo one najljepše:
 
H&M, 148 kn
 
Mango, 199,90 kn
 
Stradivarius, 79,90 kn
 
Mango, 199,90 kn
 
topshop.com, 332 kn