Retro chic: Ecija Ivušić se outfitom i frizurom vratila u šezdesete

Foto: Instagram, Borna Filić/PIXSELL

ŠEZDESETE godine prošlog stoljeća u modi pamtimo kao desetljeće kojim je započela modna revolucija.

Pojavila su se ženska odijela, koja su posljednjih godina ponovno u modnom fokusu, a haljine i suknje postale su puno kraće te više nisu sezale samo do ispod koljena.

A sada nas je u to razuzdano desetljeće svojim outfitom vratila Ecija Ivušić, koja se jučer na jednoj modnoj reviji u Zagrebu pojavila u upečatljivom kaputu s uzorkom.

Riječ je o specifičnom crno-bijelom printu naziva pepita, koji uvijek donosi dašak šezdesetih iako već odavno slovi kao modni klasik, a Ecija ga je upotpunila i retro frizurom.

Voditeljica je kaputić midi dužine s duplim kopčanjem obukla kao haljinu te ga je iskombinirala sa zanimljivim crno-bijelim salonkama na špic i bijelom torbom. Kosu je svezala crnom scrunchie gumicom koja je u modi bila devedesetih, no napravila je frizuru koja vraća u šezdesete, kada je na cijeni bila bujna i velika kosa. 

Na svojem nam je Instagramu pružila i bolji pogled na svoj make-up, a i tu je ostala vjerna retro klasici s dramatičnim cat-eyem pa joj za dosljednost i cjelokupan dojam dajemo čistu peticu.