Rihanna progovorila o kilogramima: Ne želim izgubiti svoje obline

Foto: Getty Images

RIHANNA, baš kao i većina žena, ima obline i strije koje se ne srami pokazati. Povremeno nas počasti i selfijem na kojem vidimo kako nema uvijek savršeno depilirane noge. Rihanna je poput svih nas, opuštena i prirodna, i baš zato je volimo.

U intervjuu za Vogue čiju naslovnicu krasi ovog rujna, Rihanna je objavila kako voli svoje tijelo u svim veličinama, i mislimo da nam postaje još draža.

Ispričala je kako u potpunosti prihvaća svoje obline te kako ne dopušta nikome da je zove debelom. "Ne znam, možda je to zato što sam sad bujna. Ne znam", rekla je za Vogue.

 

Kreće u teretanu, ali ne želi izgubiti obline

"Uskoro ću se vratiti u teretanu, ali nadam se da neću izgubiti svoju guzu ili bokove ili cijela bedra", rekla je pjevačica i dodala kako se nada da će izgubiti dio toga, ali ne baš sve.

"Kada pomislim na svoje grudi, odmah se sjetim da ću izgubiti sve, sve odlazi", rekla je za Vogue i dočarala probleme svake žene koja ima obline, želi se malo zategnuti ali strahuje da će pritom izgubiti obline u potpunosti.

Priznala je u tom smislu i kako sve ima svoju cijenu.

"Znate, sve dolazi s cijenom. Ako želite imati guzu, imat ćete i višak na trbuhu", dodala je.

 

"Jednog dana stanem u nešto usko, jednog trebam neki oversized komad"

Još je u lipnju Rihanna ispričala kako se nosi s trolovima koji je kritiziraju zbog izgleda.

"Morate biti sposobni da se smijete sami sebi, iskreno. Mislim, i ja znam kada imam debeli dan, a kada sam izgubila na težini. Ja prihvaćam svako tijelo. Nisam građena kao model Victoria's Secreta, a i dalje se osjećam prekrasno i imam pouzdanja kada sam o donjem rublju", iskreno je ispričala.

Osim toga, za časopis the Cut ispričala je i kako joj ne smeta što joj se tijelo mijenja.

"Jednog dana mogu stati u nešto jako usko, a sljedeći dan, sljedeći tjedan trebam neki oversized komad. To su dani kada gore trebam neki crop top i nešto visokog struka da prekrijem neke dijelove, znate", iskreno je progovorila o situaciji u kojoj se ponekad nađe svaka od nas.

 

Objasnila i kako bira outfite

Stoga je objasnila i kako bira svoje outfite po kojima je također poznata.

"Jako pazim, svakog dana kada ulazim u svoj ormar, na to što mom tijelu tog jutra odgovara. Mislim da bi svi tako trebali pristupati modi, jer moda je individualna stvar. A onda, ako ćemo u detalje, dolazimo do toga: 'Kakav tjedan imate? Imate li mršav tjedan? Imate li debeli tjedan? Jeste li ovog tjedna trenirali ruke? Jeste li trenirali noge? Jesmo li raspoloženi za nešto oversized?'", ispričala je Rihanna.

Rihanna očito voli sebe i svoje tijelo u svim oblicima i veličinama, i dijeli tu mudrost sa ženama širom svijeta kako bi im pomogla da prihvate same sebe. Mi samo možemo reći: Bravo, Rihanna.