Romantično izdanje Meghan Markle neodoljivo podsjeća na slavni Dianin outfit

Foto: EPA-EFE, Getty Images

VOJVOTKINJA od Sussexa pojavila se na ceremoniji otvaranja One Young World Summita u Londonu, gdje je najviše pažnje privukao upravo njezin outfit.

Embed from Getty Images

Meghan Markle tom je prilikom nosila ljubičastu haljinu s dugim rukavima čiji dizajn potpisuje brend Aritzia, a kombinirala ju je uz mornarskoplave štikle. Nježni valovi u kosi i decentan make-up savršeno su upotpunili ovo romantično izdanje, a mnogi su primijetili da je vojvotkinja jednostavno blistala.

Također, modnim znalcima nije promaknula sličnost ovog outfita s jednim od najpoznatijih koje je, 1996. godine, nosila princeza Diana.

Embed from Getty Images

Dugačka haljina, iako bez rukava, krojem neodoljivo nalikuje upravo na ovu koju je Meghan odjenula, a sličnost je naglašena i odabirom identične boje. No princeza Diana tada je posvetila pažnju i modnim dodacima u istoj boji, klasičnim štiklama, torbici te naušnicama i narukvici. Ipak, dominaciju ljubičaste ublažila je efektnom bijelom choker ogrlicom i tako još jednom bila potvrdila da joj nije nedostajalo modne odvažnosti.