Sandra Perković u tri chic izdanja pokazala u kakve tenisice se isplati uložiti

Foto: Instagram

NAŠA najuspješnija atletičarka briljira i na modnom polju.

Sandra Perković trenutno obilazi popularne talijanske destinacije, a ako je suditi prema fotkama koje je dosad objavila na svojem Instagramu, za putovanje je spakirala samo jedan par obuće.

Radi se o bijelim tenisicama koje je sjajno uklopila u tri posve različita stajlinga čime je potvrdila da je riječ o svestranom modelu koji s razlogom već godinama ne izlazi iz mode.

Prvo ih je iskombinirala sa skinny trapericama tričetvrt dužine, običnom bijelom majicom i dužim kardiganom u trendi zelenoj boji s laskavom vrpcom u struku.

Zatim je, poput prave fashionistice, dugačku sportsku majicu pretvorila u haljinu i u dosta izazovnoj, ali istovremenoj i ležernoj kombinaciji pokazala svoje odlične noge te nas i nasmijala nazivom ulice u kojoj se fotkala.

A svojom trećom kombinacijom s bijelim tenisicama potvrdila je i da su minice sjajan jesenski komad, pogotovo modeli od trapera, u što su nas ovog vikenda uvjerile i dame sa zagrebačke špice.

Mini traper suknju s poderanim rubom iskombinirala je s bijelom majicom sa slikom koju je uvukla u nju i oduševila jednostavnošću.

Svim trima outfitima potvrdila je da se u bijele tenisice definitivno isplati uložiti, ali je i podsjetila da su najefektnije kada su čiste.