Scott Eastwood ljubi plavokosu ljepoticu Charlotte McKinney?

Foto: Town & Country, Screenshot Youtube, Instagram, Splash

O, NEEEE.

Sa Scottom, sinom slavnog glumca Clinta Eastwooda, upoznali smo te davne 2013. godine, kada je on snimio golišavi editorijal za časopis "Town & Country".
 
 
Tada 27-godišnjak, Scott je iskreno priznao kako odrastanje uz slavnog tatu nije onakvo kakvo se čini te da se u životu za svaki glumački ili modni angažman trebao itekako sam potruditi. 
 
No, jednom kad je pokazao svoje savršene mišiće, to je bilo dovoljno da za njim izgube glavu žene diljem svijeta. Posljednja u nizu bila je i slavna pjevačica Taylor Swift, koja ga je angažirala za potrebe spota "Wildest Dreams", u kojem mu je glumila ljubavnicu.
 
 
No, između njih se nije dogodilo ništa više od poslovne suradnje. Kao prvo, i Taylor je sretno zaljubljena, a čini se kako je to i Scott, iako to još ne želi priznati.
 
Naime, zgodni glumac uhvaćen je s manekenkom Charlotte McKinney u Malibuu, gdje je navodni par pokazao svu svoju raskoš: on mišiće na trbuhu, a plavokosa Charlotte duge noge i bujno poprsje.
 
 
Par se upoznao na ovogodišnjoj dodjeli Teen Choice Awards-a i otada se druže, no to navodno još uvijek nije ništa ozbiljno. Scott je u međuvremenu viđen s jednom drugom plavušom, kako napušta jedan holivudski klub, a navodni par se ni ne slijedi na društvenim mrežama.
 
 
Charlotte je od 29-godišnjeg Scotta mlađa 7 godina, a je li zarobila srce zgodnog glumca i modela, pokazat će vrijeme.
 
Mi idemo utopiti tugu u sladoledu.