Seksi detalj na haljinama koji je dominirao na dodjeli nagrada SAG

Foto: EPA-EFE, Getty Images

SINOĆ je u Los Angelesu održana svečana dodjela nagrada Screen Actors Guild (SAG).

Crvenim tepihom prošetale su sve poznate holivudske face, a slavne dame su se, kao i uvijek, posebno potrudile kako bi zablistale.

No čini se da su mnoge od njih imale istu ideju za provlačenje pogleda jer je većinu haljina krasio jednaki seksi detalj, koji je proslavila Angelina Jolie na dodjeli Oscara 2012. godine.

Vjerojatno već pogađate da je riječ o visokom prorezu na donjem dijelu haljine koji otkriva noge i koji je sinoć krasio haljine Lady Gage, Catherine Zete Jones, Mandy Moore i mnogih drugih.

Gaga je nosila bijelu Dior haljinu koja je, osim proreza, imala i dubok dekolte, a uz nju je obula i bijele salonke modne kuće Jimmy Choo.

Catherine Zeta Jones je zablistala u šljokastoj modroj haljini s čipkastim rukavima dizajnera Zuhaira Murada koja je također otkrila i njene noge i dekolte.

Na sličan model haljine, samo bez rukava, odlučila se i glumica Robin Wright koja je u haljini s potpisom modne kuće Oscar de la Renta naglasila sve svoje adute.

Mandy Moore, za razliku od prethodno spomenutih dama, nije igrala na kartu dekoltea, već je u haljini dizajnera Jasona Wua otkrila ramena i također izbacila jednu nogu.

Ramena je u svojoj haljini otkrila i Amy Adams koja je hrabro odabrala i model koji je u gornjem dijelu krojen u obliku balona i baš ne laska figuri.

A iako dame u nastavku nisu izbacile nogu, također su zaslužile mjesto na našoj listi najbolje odjevenih.

Buduća Barbie, Margot Robbie, je izgledala poput prave lutkice u Chanel haljini u boji kože s dubokim dekolteom i zlatnim detaljima.

Jednu od najzanimljivijih haljina nosila je Lupita Nyong'o. Glumica je odabrala neobičnu kreaciju dizajnerice Vere Wang koja u gornjem dijelu izgleda kao sako, ali s otkrivenim ramenima, dok je donji dio haljine načinjen od isprepletenih lanaca.

Emily Blunt nas je oduševila u ružičastoj šljokičastoj Michael Kors haljini laskavog kroja s neobičnim i efektnim rukavima.

Emma Stone je preskočila haljinu i ovoga puta odlučila crvenim tepihom prošetati u hlačama koje je iskombinirala s asimetričnom bluzom. Njen look potpisuje modna kuća Louis Vuitton