Selena Gomez zadivila elegancijom na vjenčanju najbolje prijateljice

Foto: Instagram, Twitter

AKO ste jedan od 146 milijuna Instagram sljedbenika Selene Gomez, onda vam vjerojatno nije promaknula informacija o vjenčanju njene najbolje prijateljice Courtney Barry.

Pjevačica je prije desetak dana na društvenoj mreži objavila galeriju fotki s djevojačke zabave koju su proslavile na plaži u bijelim badićima, a ovaj tjedan održalo se i vjenčanje.

Selena je svojoj najboljoj frendici bila kuma, a iako se potrudila da ne zasjeni mladenku, izgledala je elegantnije nego ikad.

Pjevačica je nosila crnu haljinu midi dužine s naramenicama i dekolteom u obliku srca, posutu svjetlucavim kamenčićima. Kosu je svezala u zalizanu, nisku punđu s razdjeljkom po sredini glave, a od nakita je stavila samo suptilne viseće naušnice.

Selena je igrala na sigurno i pri izboru make-up pa je oči naglasila crnim tušem, a na usne nanijela bezvremenski crveni ruž.

Lijepa kuma pomagala je svojoj frendici u pripremama uoči vjenčanja, što je zabilježio mladenkin otac koji je pjevačici zahvalio na Instagramu.

"Hvala ti Selena Gomez što si bila predivna kuma mojoj kćeri", napisao je Steve Barry.

Courtney koja Selenu zna još iz djetinjstva, sudbonosno "da" izrekla je svojem dugogodišnjem dečku Samu Lopezu u prekrasnoj i jednostavnoj svilenoj slip vjenčanici