Selena otkrila zašto je uzela pauzu od Instagrama, razlog će mnogima biti poznat

Foto: Instagram

SELENA Gomez je u posljednjih godinu dana gotovo čitavo vrijeme bila odsutna s društvenih mreža. 

Tek je nedavno ponovno počela objavljivati na svojem Instagram profilu i pojavljivati se na raznim eventima, no priznala je da i dalje nema instaliranu aplikaciju na svojem mobitelu, već da se tu i tamo ulogira na prijateljičinim uređajima. 

U podcastu "Giving Back Generation" koji vodi njezina prijateljica Raquelle Stevens, Selena je progovorila o pravom razlogu zašto je uzela dugu pauzu od objavljivanja na Instagramu. 

"Doživjela sam posramljivanje zbog fizičkog izgleda jer sam prvi put u životu poprilično dobila na težini. Ja imam lupus i borim se s bolešću bubrega i visokim krvnim tlakom i moje se tijelo zbog tih velikih zdravstvenih problema često mijenja", izjavila je iskreno Selena i nastavila: "Ljudi su me počeli napadati jer sam se udebljala. Istina je da se moja težina mijenja ovisno o tome kroz što prolazim u životu. Napadi putem društvenih mreža su me boljeli. Jako su me povrijedili i uništili moje mentalno zdravlje."

Otkrila je da sada ima puno zdraviji pristup online svijetu i da više uopće ne čita komentare. 

Tvrdi da je u svojoj pauzi od društvenih mreža shvatila koliko je važno biti prisutan duhom u stvarnom svijetu te da će se truditi što bolje to pojasniti djevojkama diljem svijeta čija je slika o stvarnosti i o samima sebi iskrivljena upravo zbog interneta.