Serija "The Good Wife" dobila novog komada: Tko je istražitelj Jason?

Foto: Press Foto

I SEDMA, najnovija sezona hita "The Good Wife", puna je odličnih zapleta i zavrzlama, zbog kojih je ova serija već godinama izuzetno popularna među gledateljima.

Kako bi to postigli, scenaristi su ponovno uzburkali vode među glavnim likovima te uveli neke nove uloge među kojima je najzanimljiviji zgodni privatni istražitelj Jason.

U ulogu markatnog Jasona stupio je glumac Jeffrey Dean Morgan koji vam je možda već poznat iz serija "Grey's Anatomy", "Supernatural" i "Magic City".

U život odvjetnice Alicije, Jason dolazi sasvim slučajno, nakon što ona raspiše natječaj za novog privatnog istražitelja, a premda je njihov odnos u dosad prikazanim epizodama čisto poslovan, jasno je da su tvorci serije ostavili prostor za moguću romansu.

U novoj ulozi Jason odlično mijenja popularnu istražiteljicu Kolindu, no kad dozna prljave detalje iz njegove prošlosti (on je bivši odvjetnik koji je morao odstupiti od tog posla jer je pretukao suca, Alicia počne strahovati da bi je suradnja s takvim čovjekom mogla koštati slučajeva. Ipak, privlačni Jason jako je uvjerljiv...

Za portal E! Jeffrey je izjavio kako je objeručke prihvatio ovu ulogu, premda o samom liku nije puno znao: "Ideja da radim s ovom ekipom i Julianom bila je dovoljna da odmah potpišem ugovor!"