Šest koraka do seksi guze

SEKSI pozadina san je svake cure i visoko na listi stvari koje dečki prvo gledaju na curama. Donosimo ti šest jednostavnih vježbi kojima ćeš zategnuti i učvrstiti svoju guzu, a svakodnevnim vježbanjem i smanjiti obujam bedrenih mišića. Vježbe su jednostavne ih možeš izvoditi kod kuće dok slušaš muziku ili pratiš svoju omiljenu seriju.

Čučnjevi

Jedna od najučinkovitijih vježbi za guzu, bokove i bedra su klasični čučnjevi.Uspravi se, uvuci trbuh, raširi noge a koljena neka budu savijena. Lagano se spusti u čučanj, ostani tako 5 sekundi pa se ispravi. Ponovi vježbu deset puta.

Iskorak

Osim što je odlična za guzu ovom vježbom jačaš i unutarnji dio bedara. Jednom nogom napravi iskorak te se lagano spuštaj u čučanj sve dok koljeno druge noge ne bude desetak centimetara od poda. Vježbu ponovi 10 puta a zatim napravi isto s drugom nogom.

Stezanje mišića

Lezi na pod, ispruži ruke uz tijelo a koljena savij. Podiži guzu i kukove u zrak tako da pritom stežeš mišiće stražnjice i ostani u tom položaju kratko vrijeme.

Vježba s loptom


Položaj je isti kao i u prethodnoj vježbi; lezi na leđa i savij koljena. Malu loptu za pilates stavi između koljena. Guzu i kukove podiži tako da pri svakom podizanju stražnjice ujedno stišćeš i loptu. Vježbu ponovi 15 puta.

Vježba sa zidom


Nasloni se leđima na zid i pomiči stopala unaprijed dok ne budu pola metra udaljena od zida. Polako klizi prema dolje sve do sjedećeg položaja tako da bedra na kraju budu paralelna s podom. Stegni mišiće stražnjice i ostani tako 5 sekundi zatim otkliži nazad u početni položaj. Ponovi vježbu deset puta.

Doggy style


Stani u doggy položaj i osloni se na ruke i koljena. Digni nogu i ispruži je iza sebe te zadrži pet sekundi. Ponovi vježbu deset puta s jednom nogom a zatim još deset s drugom.