Severina izgleda besprijekorno u trapericama koje rijetkima stoje

Foto: Instagram

IAKO je uvijek privlačila pažnju svojim outfitima, pjevačica Severina se u posljednje vrijeme dosta igra modom i koketira s nekim novim stilovima zbog čega je postala još zanimljivija javnosti.

No nakon što je zaredala nekoliko pretjerano šarenih izdanja u kakvima je prije ne bismo mogli ni zamisliti, na novoj fotki koju je objavila na Instagramu potvrdila je da je u jednostavnom izdanju pravi mamac za poglede.

Severina je obični topić s tankim naramenicama uvukla u rizične uske bijele traperice koje rijetkima stoje ovako dobro kao njoj. U svijetlom i pripijenom izdanju naglasila je svoju ženstvenu i vitku figuru, a dojmu je svakako pridonio i visoki struk koji svaki model traperica čini laskavijim.

Pjevačica je za fotkanje raspustila kosu i šminku svela na minimum, a ispod fotke su je obožavatelji obasuli komplimentima.

"Od svih slika na Instagramu ova mi je najljepša", "Kako godine prolaze ti sve ljepša i ljepša", "Tebi godine ništa ne mogu! Ti si bolja i od vina", neki su od brojnih pozitivnih komentara koje je Seve dobila ispod objave.

Pssst! Ako i vi želite izgledati ovako dobro kao ona u bijelim, ali i svim drugim modelima traperica, OVDJE pronađite stilske savjete koji će vam pomoći u tome.