Evo kako će vam baš svake traperice koje imate pristajati savršeno

Evo kako će vam baš svake traperice koje imate pristajati savršeno
Foto: Instagram

PRONALAZAK savršenih traperica za mnoge je žene nemoguća misija, no što ako vam kažemo da takve već imate u svojem ormaru?

Modni stručnjaci su za Who What Wear otkrili nekoliko stilskih trikova uz koje ćete izgledati sjajno u svakom modelu traperica, čak i onim najrizičnijima, u bijeloj boji.

Široke

Vintage traperice širokih i ravnih nogavica koje su se ponovno vratile u modu učinit ćete puno laskavijima ako ih iskombinirate s cipelama s visokom petom. Također, laskavom efektu doprinijet će i majica uvučena u traperice jer ćete tako naglasiti najuži dio svojeg tijela, odnosno struk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

U kombinaciji s dolčevitom, po mogućnosti u crnoj boji, i vaš će trup djelovati puno vitkije, a kako biste dodatno naglasili struk, stavite neki upečatljivi remen ili torbicu koja se nosi oko struka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alexis Foreman (@alexisforeman)

Trapezice

Još jedan model traperica koji se vratio u modu su trapezice, a njih nije tako teško učiniti laskavima jer uglavnom stoje svima. No za još bolji dojam iskombinirajte ih s kratkim topićem ili bluzom, odnosno majicom uvučenom u njih kako biste istaknuli struk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emili Sindlev (@emilisindlev)

I kod ovog modela će dojam popraviti visoke pete, ali efekt neće biti puno manje laskav ni s ravnim cipelama ili tenisicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aria Di Bari (@ariadibari)

Kod cropanih modela su cipele s potpeticama, čak i onim niskima, svakako bolji odabir od ravnih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli All The Pretty Birds (@tamumcpherson)

Visoki struk

Danas većina modela traperica koje možemo kupiti u trgovinama ima laskavi visoki struk koji je najbolje istaknuti tako da majicu uvučete u hlače.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CHARLOTTE KUHRT (@charlottekuhrt)

Ako želite pri tome sakriti trbuh, odaberite širu majicu ili bluzu, ili preko uske odjenite sako ili košulju koju možete svezati pri dnu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli UME-ROMAAN (@umeromaan)

Skinny

Vrijeme je da se pomirimo da ovaj model traperica nikad neće izaći iz mode, a iako su u modi već godinama, mnoge ih žene i dalje ne znaju dobro kombinirati. Kod uskih traperica je jako bitno pogoditi odgovarajući broj, a najbolje ih je kombinirati sa širokim gornjim dijelom. Odličan izbor su trendi i bluze s naglašenim ramenima ili napuhanim rukavima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Xenia Adonts 🍓 (@xeniaadonts)

Idealne su i za vrlo popularnu kombinaciju haljine i traperica, a što se tiče obuće i u ovom ćete slučaju najbolji efekt postići s visokim potpeticama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Karina 🌟 Midsize Style Inspo (@styleidealist)

Također, u kombinaciji s čizmama do koljena u ovakvim trapericama će svačije noge izgledati sjajno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sarah & Philippa (@wearetwinset)

Ravne

S ovim modelom traperica najteže je pogriješiti jer, osim što pristaju gotovo svima, sjajno se kombiniraju sa svakim modelom obuće, od ravnih cipela i tenisica do štikli i gležnjača s visokom petom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Linda Tol (@lindatol_)

S obzirom na to da nisu pripijene uz tijelo, uz njih je najbolje kombinirati uske majice ili bluze, dok je široke bolje uvući u traperice i dodatno naglasiti struk upečatljivim remenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Caroline Daur (@carodaur)

Bijele

Najmanje laskave traperice, bez obzira na kroj, one su u bijeloj boji i zato ih mnoge žene izbjegavaju nositi. No i one, uz nekoliko stilskih trikova, mogu biti itekako laskave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Brittany Bathgate (@brittanybathgate)

Primjerice, s njima se puno lakše odvažiti na kombinaciju trapera na traper jer će djelovati puno elegantnije i manje napasno od kombinacije dva komada od plavog trapera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Courtney Trop (@alwaysjudging)

Elegantno će izgledati i ako ih iskombinirate s bijelom košuljom i svemu dodate tamni remen kako biste naglasili struk i učinili noge vizualno dužima. Za najbolji dojam odaberite bijele traperice s malo širim nogavicama i izbjegavajte skinny modele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli xiayan (@gxiayan)

Poderane

Kod poderanih traperica je, za početak, najvažnije odabrati model koji vam nije preuzak jer ne želite da vam kroz rupe viri stisnuta koža. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lucy Hernandez-Style Blogger (@lucyswhims)

A ovisno o modelu koji odaberite, primijenite neko od gore navedenih stilskih pravila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara