Severina nas je podsjetila na odličan, ali zaboravljen ukras za kosu

Foto: Instagram

JOŠ početkom godine drugi modni dodatak se nametnuo kao najpoželjniji u 2019. Pogađate, riječ je o upečatljivim ukosnicama retro izgleda ukrašenima lažnim, a ponekad čak i pravim biserima koje su preplavile Instagram.

Bilo da želite svečanu frizuru dodatno podignuti ili skloniti s lica onaj dosadni uvojak kose koji vam stalno pada na oči, ovakva ukosnica je sve što vam treba, a tom trendu nisu odoljele ni Maja Šuput Tatarinov i Izabel Kovačić. Ipak, Severina je odlučila još jednom dokazati da se ne zamara trendovima već ih sama kreira. Nosi ono što joj se sviđa i ne mari za nepisana modna pravila, a rado "iz arhive" izvuče i modne komade koji nisu nimalo aktualni bez straha da će naići na negativne komentare. 

Tako se sada na Instagramu pohvalila odličnom retro kombinacijom i svima jasno dala do znanja da se modna odvažnost itekako isplati.

Iako je osobito zanimljiv, karirani crop top ukrašen cvjetnim uzorkom ovog puta nije uspio odvući svu pažnju na sebe jer je u prvom planu bio već pomalo zaboravljen modni dodatak. Naime, Seve je romantične valove u kosi dodatno naglasila predimenzioniranim cvjetovima, kakve ste posljednji put vjerojatno nosili u osnovnoj ili srednjoj školi. Čini se da je popularna pjevačica ovakvom kombinacijom oduševila dame, ili možda djevojčice u njima, pa komplimenata nije nedostajalo.

Stajling je zaokružila jednostavnim, neutralnim make-upom i efektnim visećim naušnicama u dvije boje. Još jedna kombinacija koja zaslužuje čistu peticu, bravo, Seve!