Simbolično ime kćeri Khloe Kardashian ipak nema veze s Tristanovom prijevarom

Foto: Instagram

U OBITELJ Kardashian prošli vikend stigla je još jedna prinova.
 
33-godišnja Khloe rodila je djevojčicu i to samo nekoliko dana nakon što su svijet okružila snimke preljuba njenog dečka i oca djeteta, NBA košarkaša Tristana Thompsona. Khloe je Tristanu oprostila prijevaru, što je otkrila ispod iste Instagram fotke kojom je objavila i ime malene. 
 
 
"Naša mala djevojčica, True Thompson, potpuno je ukrala naša srca i preplavila nas ljubavlju. Takav je blagoslov poželjeti dobrodošlicu ovom anđelu u našu obitelj. Mama i tata te vole, True", napisala je Khloe, a internet je odmah reagirao na simboliku imena kojeg je nadjenula kćeri. Naime, True u prijevodu s engleskog znači istinit, iskren, pa čak i vjeran, što je potaknulo niz komentara na račun Tristanove nevjere.
 
 
"True sigurno nije dobila ime po tati", "True Thomson zvuči kao šala", "Zar je stvarno nazvala kći True nakon što njen otac nije bio vjeran (true) njenoj mami", samo su neki od brojnih sličnih komentara koji su nakon objave imena preplavili internet. No glava obitelji Kris Jenner sada je iznijela pravi razlog zbog kojeg je Khloe svojoj kćeri dala upravo to ime, a njen odabir nema nikakve veze s Tristanovom prijevarom.
 
 
"Zanimljiva činjenica... moj djed s očeve strane zvao se true Otis Houghton... pravo ime mog oca bilo je Robert True Houghton..-. pa sam jako uzbuđena što je Khloe nazvala svoju kći True," napisala je Kris ispod fotke ružičastih balona  na svom Instagramu te otkrila da je njena nova unuka ime naslijedila od pradjedova.