Slavna glumica nakon godina u Hollywoodu napokon pokazala modnu hrabrost

Foto: Splash News 

SLAVNA se glumica nekako uvijek stopi s masom.
 
Radi se o poznatom holivudskom licu, glumici Emily Blunt koja je godinama rado viđen gost crvenih tepiha, ali i raznih drugih holivudskih evenata, kao i njezin suprug, glumac John Krasinski.
 
 
Plavokosa glumica nikada ne eksperimentira previše kada je u pitanju moda, već manje-više uvijek igra na sigurno pa nas je ugodno iznenadila jučer u New Yorku kada je u studio showa "Good Morning America" stigla u kombinaciji koja joj je osigurala poglede.
 
 
Stigla je sezona lepršavih haljina, a one s cvjetnim uzorkom hit su baš svake sezone, što očito zna i Emily koja ju je izabrala za izlazak te iskombinirala na zanimljive crvene sandale s mašnama oko zglobova.
 
Radi se o haljini Prabal Gurung koja stoji vrtoglavih 2154 funte no srećom, cvjetne haljine možete nabaviti po puno povoljnijim cijenama u raznim high-street dućanima.
 
 
No apsolutna zvijezda njezine kombinacije bio je zanimljiv, smeđi kaput s crnim detaljima te zvonolikim rukavima s istim potpisom, u koji se uvijek isplati uložiti jer radi se o vječnom komadu za osiguravanje pogleda koji je važni dio svake jesensko-zimske sezone, ali i proljetne kada još čekamo više temperature, baš kao Emily.