Slavna glumica u 64. godini izgleda opako dobro u pripijenim hlačama od lateksa

Foto: EPA-EFE, Getty Images

U DEVEDESETIMA je bila jedna od najtraženijih glumica i ostvarila je uloge u hitovima kao što su Smrtonosno oružje i Izvan kontrole.

Riječ je o Rene Russo koja danas ima 64 godine te i dalje svojom pojavom obara s nogu, što je potvrdila i na premijeri svojeg novog filma Velvet Buzzsaw na kojoj se pojavila u seksi, pripijenim hlačama od sjajnog lateksa.

Efektne hlače iskombinirala je s prozračnom bluzom i čizmicama od brušene kože na visoku petu, a u crnom od glave do pete naglasila je svoju besprijekornu figuru na kojoj će joj, vjerujemo, pozavidjeti i mnoge dvostruko, ako ne i trostruko, mlađe djevojke.

Osim linijom, Rene i svojim licem uspješno prkosi godinama te joj je dovoljna minimalna količina šminke (u ovom slučaju crveni ruž) da bi apsolutno zablistala. 

Glumica je na premijeru stigla u društvu svog supruga, scenarista Dana Gilroya, s kojim je u braku 27 godina te njihove 25-godišnje kćeri Rose koja je također prava ljepotica, poput svoje mame.

Inače, Rene se 2005. godine odlučila povući iz glume i postati farmerica, no nakon 6 godina pauze vratila se u Hollywood, a prvu povratničku ulogu ostvarila je u filmu Thor.